Alacakaranlık Efsanesi: Şafak Vakti - Bölüm 1 The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1

The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 - Bir vampiri sevdiğinizde, seçim hakkınız kalmaz. Bunun sevdiğiniz kişiyi inciteceğini bile bile nasıl kaçar, nasıl savaşırdınız? Sevdiğinize verebileceğiniz tek şey hayatınızsa, nasıl vermemezlik ederdiniz? Ya onu gerçekten seviyorsanız? kaliteli sinema çekimi

Alacakaranlık Efsanesi Şafak Vakti: Vazgeçilmez bir şekilde bir vampire âşık olmak, Bella Swan için, bir fantezi ve kâbusun gerçeğe karışmasıdır. Edward Cullen'a duyduğu yoğun tutkuyla bir tarafa, kurt adam Jacob Black ile arasındaki derin bağ ile öbür tarafa çekilmiş bir halde, nihai dönüm noktasına ulaşmak için kayıplar ve mücadele dolu çalkantılı bir yıl geçirmiştir. Artık kaçınılmaz bir seçimle karşı karşıyadır; ya ölümsüzlerin karanlık ama çekici dünyasına katılacak, ya da iki kabilenin arasında insan olarak hayatına devam edecektir. Bella artık kararını vermiştir ve kendisini muhtemelen yıkıcı ve anlaşılmaz sonuçları olacak benzeri görülmemiş bir olaylar zincirinin içinde bulur. Önce Alacakaranlık'ta yıpranmış olduğunu, ardından Yeniay ve Tutulma'da da dağılıp koptuğunu gördüğümüz ipler, artık tamamen düzeltilip bir araya gelecek gibi görünüyor. Peki ya bu sonsuza kadar gerçekleşmezse? partlı ve full izleme seçenekleri. 3d izlemenizi tavsiye ederiz.

TenTen 2011 izle - 3D gözlüksüz izle

Yıllardır beğeniyle izlenen Ten Ten şimdi Steven Spielberg yönetmenliğinde sinemalara giriyor. Tenten ve arkadaşları 3d filmde maceradan maceraya koşuyorlar. Çocuk genç yaşlı üç kuşak üzerinde etkisi olan film 3D alternatifiyle izlenebilir.

Paris Hilton - Hottie and Nottie Full Tek Part Divx

İlkokul yıllarından beri Cristabel’in sevgilisi olma isteğiyle yanıp tutuşan talihsiz Nate Cooper’ın (Joel David Moore), hayallerinin gerçek olmasının tek bir yolu vardır. Erkeklerin kendisinden bucak bucak kaçtığı June’a acele bir erkek arkadaş bulmak zorundadır. Bunu başaramadığı takdirde hayallerinin kızını elde etme şansı sıfırlanacaktır. June artılarından çok eksileri olan, evde kalmış, hiçbir erkeğin kendisiyle ilgilenmediği bir kızkurusu olduğundan ona gönüllü bir partner ayarlamak ve bulmak dünyanın en güç ve en zorlu görevidir. Nate aşkı uğruna imkansızı başarmayı deneyecektir.
The Hottie And The Nottie

Hint Filmi Black Full + Full Divx Kalite

"Ona sözcüklerden bir kanat takacağım Bayan Nair, uçmayı öğreteceğim..”

Bebekken geçirdiği bir hastalık sonucu kör ve sağır olan Michelle adında küçük bir kız ile ona insan gibi yaşayabileceğini gösteren hocası Debraj’ın öyküsü, bildik kalıpların dışında bir diyalogu anlatıyor.
Anlatmaya çalıştığı dramatik hikaye, tiyatral oyunculuk gösterileri, yerinde mekan-ışık seçim ve çekimleri bir yana Black filmini izlediğim süre boyunca düşüncemi meşgul eden Hint diline dair sözcüklerin yumuşak ve şiirsel tınısı oldu. Çünkü film, Hint-Amerikan ortak yapımıydı ve hikaye kahramanları … Açılmıyorsa bilgisayarınızda divx player yüklü değildir.

Bir Zamanlar Anadoluda Yılmaz Erdoğan Nuri Bilge Ceylan

Kasabalarda hayat, bozkırın ortasında sürdürülen yolculuklara benzer. Her tepenin ardında "yeni ve farklı bir şey" çıkacakmış duygusu, ama her zaman birbirine benzeyen, incelen, kıvrılan, kaybolan veya uzayan tekdüze yollar... Kaliteli sinema çekimi tek parça. Part 1 de olayların gelişimi çok akıcı.


Bir cinayet sorgusu sonrasında bir savcı, bir doktor ve bir polis komiserinin başını çektiği bir grup insanın ceseti aramakla geçirdikleri bir gecenin öyküsü..Bu filmin her anı, her sahnesi genel akışa ve konuya katkıda bulunuyor.Yolculuk boyunca kenara köşeye bırakılmış detaylar gerek söz konusu cinayetin neden işlendiğine dair, gerekse savcı, doktor ve polisin kendi geçmişlerine ait küçük ipuçları veriyor. Filmi full izledikten sonra tekrar tekrar izlemek isteyeceksiniz...

Melissa P birinci ve ikinci filmleri

Melissa P.'nin çok satan kitabı "Yatmadan önce yüz darbe fırçası" ndan esinlenen film 16 yaşında bir genç kızın cinselliği keşfetme sürecini ele almaktadır. Sicilyalı, masum ve kırılgan Melissa'nın ailesi ile iletişim sorunu vardır. Babası sürekli seyahat etmektedri ve annesi de kızıyla yeterince ilgilenmemektedir. Yaşadığı yalnızlık hissini gidermek için cinselliğin ön planda olduğu bir dünyada seyir etmeye başlar.

Justin TV - Tüm Kanallara Tek Noktadan Bağlan

Sıcak Tv justnden yapılan özel yayınlardan bir tanesidir. Tamamen yetişkilere yönelik bu yayınların internet kısıtlamaları ile 2011 Aralık ayından itibaren kesinlikle izlenemeyeceği söyleniyor. Son zamanlarında izleyenlerden olmak isteyenler için bir fırsat. Sıcaktv nin yetişkinler için yayın yaptığını tekrar hatırlatmak isteriz. Değişik arkadaşlıkların kurulduğu farklı sohbetlerin yapıldığı ender kalitei mekanlardan. Akşam yemeğinde ne alırdınız.

Breastford Wives divx izle Sıcak Ten full izle Sıcak Ten filmi full izle

Rob ve Laura Breastford Kasabasına yeni taşınmışlardır. Sessiz ve sakin bir kasaba gibi görünmekle beraber bazı değişiklikler olmaya başlar. Kasaba Kadın Derneği çifti ziyaretinden sonra Rob dernek temsilcileri (3 güzel bayan) ile birlikte olur. Laura zaten onlarla birlikte özel dakikalar geçirmiştir bile.
Kısa süre sonra kasaba büyükşehir belediye başkanının düğmesine basıldığında kadınları şehvet düşkününe çeviren bir kumanda yapar. Kumanda sizde

Emmanuelle 1 (1974) DvdRip Sansürsüz - Tüm Bölümleri

Emmanuelle sersi kesinlikle Fransız sinemasının en önemli yapı taşlarından birisidir,Emmanuelle Arsan isimli bir fransız kadının otobiyografisinden konu alarak yazar Jean-Lois Richard kitap haline getrimiştir.  Baş roldeki Sylvia Kristel yıllar geçmesine rağmen erkek bayan tüm izleyicilerini büyülemeye devam etmektedir. 70li yıllarda çekilen Emmanuella nın ilk filmi ardından emanuel ismiyle çok sayıda film çekilmiş 90 lı yıllarda üç boyutlu versiyonları yapılmıştır. Mükemmel Silvia Kristel estetetik erotik film Emmanuel 1 full divx ve sansürsüz izleyin..

Bütün kadınlar bunu yapar izle, All ladies do it tinto brass full divx sansürsüz

Kocasını aldatan kadın ve onu takip edip kendince intikam almaya çalışan kocanın maceraları anlatılıyor.Tinto Brass'tan sıra dışı bir film. Erotizmin dorukalarına ulaşmış Brass. Claudia Koll ise inanılmaz cüretkar... Konusu sıradışı olsa da erotizmi, denge unsurunu güzel işlemiş...filim yetiskin filimleri izlemek isteyenler içindir.

Behzat Ç sinema Filmleri - Direkt izle

Ekranların fenomen haline gelen dizisi “Behzat Ç., Bir AnKara Polisiyesi”, takipçileriyle sinema salonlarında buluşmaya hazırlanıyor.

‘Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm’ yazar Emrah Serbes’in Bir Ankara Polisiyesi “Son Hafriyat”tan uyarlandı. Senaryoda yine Emrah Serbes imzası var. Filminin yönetmeni Serdar Akar…

Behzat Ç. (Erdal Beşikçioğlu) ve filmin ana karakterleri olan Harun (Fatih Artman), Hayalet (İnanç Konukçu), Akbaba’ya (Berkan Şal) filmde Tardu Flordun kurbanlarını kazdığı çukurlara gömüp polislerden geçmişin intikamını alan ‘Red Kit’, Cansu Dere olay yeri inceleme amiri ve Hakan Boyav kendini Kolsuz Ahmet sanan Süleyman rolünde eşlik ediyor.

Mon Amour Tinto Brass izle full online, Sansürsüz Monella divx izlee

Kocasını aldatan kadın ve onu takip edip kendince intikam almaya çalışan kocanın maceraları anlatılıyor.Tinto Brass'tan sıra dışı bir film olan Mon Amour hızlı tmeposu ile nefes kesici. Erotizmin dorukalarına ulaşmış Brass. Claudia Koll ise inanılmaz cüretkar... Konusu sıradışı olsa da erotizmi, denge unsurunu güzel işlemiş...filim yetiskin filimleri izlemek isteyenler içindir.

Felekten Bir Gece 2 izle, Hangover Part 2 full divx

İkinci filmin ilkine hayli benzer hikâyesi ise şöyle: Stu, fazlasıyla çılgın attığı bir parti gecesinin sabahında, yatağında sürpriz bir şekilde uyanıverir. Ertesi gün ekip toplanır ve geçen gece yenilen haltların tek tek izi sürülür. Türkçe dublajlı Hangover Part 2 yüksek gişesiyle büyük beğeniyle izlendi. 13 yaşından küçük çocukların izlememesi gerekiyor.

Conan 2011 - Full DvdRip

Hyboria'nın tek umudu olan Kimmeryalı savaşçı Conan, babasının ve talan edilen köyünün intikamını almak için dehşet verici canavarları, güçlü rakipleri ve kötülüğün her türünü yenmek zorunda.

 

Yönetmenlik koltuğunda Marcus Nispel'in oturduğu filmin kadrosunda Jason Momoa, Rose McGowan, Stephen Lang, Ron Perlman, Rachel Nichols, Leo Howard, Saïd Taghmaoui, Bob Sapp gibi oyuncular bulunuyor.

 

Anadolu Kartalları izle - Full Kaliteli Sinema Çekimi

Türk Hava Kuvvetleri'nin kuruluşunun 100'üncü yılı şerefine çekilen 'Anadolu Kartalları' adlı Fida Film ve Bluelf Movie ortak yapımı filmde Türk Hava Kuvvetleri'nden mezun olmaya hazırlanan bir grup Harbiyeli öğrencinin maceraları anlatılıyor.

Topgun tadında filmde başrolde çekici aktör Engin Altan Düztaban oynuyor. Filmin sinema çekimi kaliteli.

Arabalar 2 Cars 2 türkçe dublajlı sinema çekimini izle

Şimşek McQueen, yeni pit ekibi ve yeni ekip şefi Mater ile dünya çapında beş farklı ülkede yapılan "Race of Champions" yarışlarına katılır. Bu ülkeler: Japonya, Almanya, İtalya, 24 saat yarışının yapıldığı Fransa ve İngiltere'dir. Mater, Finn McMissile adındaki bir İngiliz gizli ajanı Aston Martin'i kurtatır, ve kendini casus dünyasında bulur.

Serinini ilk filminde büyük başarı yakalayan Cars Arabalar Filmi türkçe dublajlı divx kalitesinde izlemek çok keyifli.Filmi partlara ayırdık.

Vay Arkadaş Fulll izle

İstanbul’un kenar mahallerinden birinde yaşayan üç arkadaş Manik, Tik ve Dildo’nun, mahallenin dışına pek taşmayan sıradan ama kendi içlerinde hareketli bir şekilde devam eden heyecan, macera ve kahkaha dolu hayatlarını anlatan hikâyesi, sinemaseverlerle buluşuyor.

Her ortamda kendisine belalar çıkaran Manik,etliye sütlüye pek dokunmayan içine kapanık imam hatip lisesi mezunu Tik ve yüksek egosuyla kadınları cezbeden Dildo üç yakın arkadaştır.Dildo’nun babası Efendi’nin Manik ve Tik üzerinde de çok emeği vardır.Efendi hastadır ve ameliyat olması için para gerekmektedir.Dildo,Manik ve Tik Efendi’nin ameliyatı için gerekli parayı bulmak için araba çalarlar.Bu soygun onları mafya babası Sadık ile karşı karşıya getirecektir.

Bu arada erkek gibi yetiştirilmiş komiser kızı Nil ve arkadaşı Sevtap’ın da dahil olmasıyla üç arkadaş kendilerini kahkaha dolu bir maceranın ortasında bulacaklardır.

Şov bizinis filmi izle, Şov bizinis sinema çekimi

Unkapanı müzik dünyasının komik ve gerçekçi hikayeleri... Radyo Dj olarak çalıştıkları günlerde plakçılar çarşısında yaşanan komik olaylar kendilerine anlatıldığında çok şaşırdıkları komik olayları kaleme alan filmin genç yapımcıları, 'Bu komedi filminde yaşanmışlıklar ön planda tutuldu.' diyorlar.
Şöhret olma umuduyla yurt dışından gelen bir gencin önce parasını kaptırdı gibi göründüğü bir sahtekar yapımcıya kaset yaptırmasının hikayesi. Şov Bizinıs şöhret olmanın komedisi...

Hız Çetesi - Biker Boyz

Gündüzleri yasalara bağlı birer vatandaş, geceleri ise bisiklet çılgını olan halk eskiden kalma batılı bir alışkanlığı milenyum için yeniden icat etmişlerdir. Smoke Galloway rolündeki Laurence Fishburne “King of Cali” olarak ünlenmeyi istemektedir, bu sırada karşısına Kid (Derek luke) adında sokakları hızıyla yakıp kavuran yeni bir rakip çıkar

Emmanuelle 1 (1974) DvdRip Sansürsüz

Emmanuelle sersi kesinlikle Fransız sinemasının en önemli yapı taşlarından birisidir,Emmanuelle Arsan isimli bir fransız kadının otobiyografisinden konu alarak yazar Jean-Lois Richard kitap haline getrimiştir. Baş roldeki Sylvia Kristel yıllar geçmesine rağmen erkek bayan tüm izleyicilerini büyülemeye devam etmektedir. 70li yıllarda çekilen Emmanuella nın ilk filmi ardından emanuel ismiyle çok sayıda film çekilmiş 90 lı yıllarda üç boyutlu versiyonları yapılmıştır. Mükemmel Silvia Kristel estetetik erotik film Emmanuel 1 full divx ve sansürsüz.

40 filmi (Deniz Çakır 2011)

Diyelim önünüze pat diye bir çanta dolusu para düştü. Talih kuşu mu? Dualarınız kabul mu oldu? Bir çeşit yazgı mı? Yoksa hepsi birden mi?
İstanbul’un dolambaçlı sokaklarında geçen 40 işte bu soruların yanıtlarını arıyor. 12 milyon nüfuslu kentte birbirini tanımayan üç kişi kendilerine bir yol bulmaya çalışırken bir çantanın peşine düşerler.
İstanbul’da çekilmiş olan 40, sürükleyici bir öyküyü belgesel tadı veren bir sinema diliyle anlatıyor, nasıl yapılır ı öğretiyor. Çok şey var bu öyküde: İnanç, aşk, talih, kader, insan kaçakçılığı..

Tinto Brass Tavan arası sansürsüz orijinal, Provocazione full online

Carlo (Gianni De Matris) ile Amelia (Fabrizia Flanders) restoran işleten bir çifttir. Carlo kadınlara ve cinselliğe düşkün olan kaba yapılı, sert mizaçlı bir adamdır. Çekici ve narin karısı Amelia ise bu durumdan bunalmış romantik bir ilişkinin hayallerini kurmaktadır. Restoranlarının zengin ve kibar müşterisi Rolando bu durumun farkındadır ve onu çok beğenen Amelia’da ona ilgi duymaktadır. Günün birinde genç ve güzel yeğeni Marilinda geri döner ve onlarla yaşamaya başlar. Azgın Carlo harika bir vücuda sahip olan Marilinda ile ilişkiye girer. Bu arada Amelia ile Rolando’da giderek birbirlerine yakınlaşmaya başlarlar. Ancak bütün bu olanları tavan arasından gizlice seyreden biri daha vardır. Carlo’nun restoranında çalıştırdığı salak ve saf görünüşlü yeğeni Gianni..

La Chiave Tinto Brass 1983 - Sansürsüz

Tinto Brass ı Tinto Brass yapan en önemli filmi La Chiave yani Anahtardır. 1983 yapımı bu film orjinal dilde divx kalistesinde izleyebilirsiniz. Tinto nun en kaliteli filmi
Film Yetişkinler içindir.Yani 18 yaşından büyük yetişkin ifilmidir.

Konusu : Film özgürlükçü evli çift Nino ve Teresa ilişkilerini konu alır. Nino yaşça büyük, Teresa ise genç ve oldukça hareketlidir. Nino özel bir günlük il karısına tensel özgürlüğü, üvey oğlu ile, yaşayabileceğini söyler.

Türkan Sinema Filimi indirmeden full divx izle

Cüzzamla savaş ve eğitim konusunda sadece ülkemizde değil, tüm dünyada örnek alınacak girişimlere imza atmış Türkan Saylan’ın yaşamını beyazperdeye aktaran film, Türkan Saylan’ın ikinci ölüm yıldönümü olan 19 Mayıs 2011'de vizyona girecek. Sürprizlerle dolu konusu, duygu yüklü sahneleri ve bilinmeyenlere ışık tutan senaryosuyla Türkan, bizi zamanda bir yolculuğa çıkaracak.İyi Seyirler

17 Yaş Yeniden, 17 Again

1989 yılında lise son sınıf öğrencisi olan Mike O’Donnell (Zac Efron) okulun basket takımının yıldızıdır. Üniversite bursu ve parlak bir gelecek avucunun içindedir. Ama o her şeyi elinin tersiyle itip, bebek beklediğini yeni öğrendiği kız arkadaşı Scarlet’la yaşamaya karar verir.

Yaklaşık 20 yıl sonra, Mike’ın (Matthew Perry) şaşalı günleri kesinlikle geride kalmıştır. Scarlet’la (Leslie Mann) evliliği paramparçadır, işteki terfi onu es geçmiştir, ergenlik çağındaki oğlu onun bir zavallı olduğunu düşünmektedir, ve lisede bir inekken sonradan teknoloji milyarderi olan en iyi arkadaşı Ned’in (Thomas Lennon) yanında yaşamaya mecbur kalmıştır.

Ama Mike’a ikinci bir şans verilir ve mucizevi bir şekilde 17 yaşına geri döner. Mike’ın görünümü belki 17 yaşında gibidir, ama otuz küsur yaşındaki tavırları 2009 yılının son sınıf öğrencileri arasında hiç de havalı olmaz.

Mike en iyi yıllarını yeniden yakalamaya çabalarken başına gelmiş en iyi şeyleri kaybedebilir.

Güzel bir gençlik filmi

Şirinler 2011 (Smurfs 2011) Full DVDRip

Efsanevi cizgi film şirinlerin hayatının anlatıldığı özellikle kötü bir büyücü kendi sinsi amaçları için onları yakalama saplantı uğraşmaları gerektiğini küçük mavi yaratıkları bir efsanevi yarış maceraları anlatılmaktadır. Şirinlerin 2011 film versiyonu türkçe dublajlı

Jim Carrey - Babamın Penguenleri (2011)

New York’taki dairesinde penguenler ile birlikte yaşayan Tom Popper’ın komik hikayesi anlatılıyor.Ünlü oyuncu Jim Carrey’nin yine bir komik bir karakteri canlandıracağı filmde başarılı bir iş adamının 6 penguen alarak apartman dairesini buzdan bir kaleye dönüştürme serüveni anlatılıyor. Penguenler ile birlikte yaşamaya başlayan Tom Popper, bakalım yeni sorumluluklarının iş hayatına olumsuz yansımasını engelleyebilecek mi?